Inspectiebezoek Operatiecomplex

dr. D.J. Wever, orthopeed

Maandag, 26 Maart 2012

De Inspectie voor de Gezondheidszorg heeft afgelopen woensdag onaangekondigd een inspectiebezoek gebracht aan het Operatiecomplex van het Slingeland Ziekenhuis. Doel van het bezoek was om te controleren of alle richtlijnen rondom het operatief proces worden uitgevoerd en nageleefd. De inspecteurs zijn aanwezig geweest bij een aantal operaties en hebben controles verricht op zaken als medicatieveiligheid, kledingvoorschriften en handenhygiëne. Ook is een aantal dossiers van patiënten nagekeken.
 
De inspecteurs hebben de directie van het Slingeland Ziekenhuis na afloop laten weten aangenaam verrast te zijn over de kwaliteit van de organisatie en het professionele handelen van de medewerkers. Ook hebben zij nog een aantal verbeterpunten aangegeven.
 
Het Slingeland Ziekenhuis is blij met de resultaten van het inspectiebezoek en complimenteert alle medewerkers van het Operatiecomplex, van de verpleegafdelingen en de poliklinieken met de manier waarop zij hun werk doen. Daarmee laat het Slingeland Ziekenhuis opnieuw zien dat de kwaliteit van de zorg en de veiligheid voor patiënten altijd voorop staan.
ReageerReageer

Reacties

Uw reactie op Inspectiebezoek Operatiecomplex

(Let op: de nicknaam die u opgeeft zal zichtbaar zijn.)