BlogOrthopedie › Patiënt viert jubileum: 25 jaar een heupprothese

Patiënt viert jubileum: 25 jaar een heupprothese

LS, webredactie

Vrijdag, 14 November 2014

De heer Tonny Slutter uit Etten trakteerde de medewerkers van de polikliniek Orthopedie onlangs op een heerlijke slagroomtaart. Hij heeft inmiddels al 25 jaar een heupprothese, tot volle tevredenheid, zowel van hemzelf als van zijn behandelend arts dokter Kuipers. De taart was zelfs voorzien van een röntgenfoto van zijn eigen heupprothese.

In 1989 is deze heupprothese geplaatst door dokter Kuipers samen met dokter van Herwijnen. De heer Slutter was destijds 41 jaar oud. Dat is zeer jong voor een prothese, maar medisch gezien was deze behandeling de beste optie. Nadien werd de patiënt regelmatig gecontroleerd door dokter Kuipers.
Tonny vertelde dat hij een goede band heeft met dokter Kuipers. “Vanaf het eerste moment dat ik de polikliniek bezocht, tot op de dag van vandaag  heb ik een 'klik' met dokter Kuipers.” Hij beschouwt dokter Kuipers niet alleen als een betrokken arts, maar zeer zeker ook als een mens met een luisterend oor voor de problemen van de patiënt op een ander vlak. Hij is na 25 jaar nog steeds erg tevreden en dankbaar.

Wij – de medewerkers van de polikliniek - zijn blij dat het de heer Slutter zo goed gaat. Wij waren blij verrast met de slagroomtaart en hebben er heerlijk van gesmuld!

ReageerReageer

Reacties

Uw reactie op Patiënt viert jubileum: 25 jaar een heupprothese

(Let op: de nicknaam die u opgeeft zal zichtbaar zijn.)