Blog › Recente reacties

Recente reacties

M.L. Slors heeft gereageerd op Twee nieuwe orthopeden in Slingeland Ziekenhuis

Donderdag, 5 September 2013 om 22:02 - #2

Jammer dat dhr. Bosmans niet meer werkzaam is in het UMCU, maar ik wens hem veel succes bij dit mooie vervolg van zijn loopbaan.

m.mulders heeft gereageerd op Opereren is topsport

Dinsdag, 11 Juni 2013 om 11:18 - #1

ik heb mij thuis alleen gered en ben dr,wever zo dankbaar voor de nieuwe knie.de goede zorg die de arts geeft en de nazorg die de arts mee geven is uniek. Ik heb altijd goede specialisten in het ziekenhuis aan mij bed gehad ook het opvangen van mijn geestelijke toestand is voor de specialisten in het slingerland geen enkel probleem. Het gaat met mij goed en morgen mogen de nietjes er uit. Dank aan alle specialisten van de orthopedie vriendelijke groet Mevr. Mulders

H. Plaggenborg; Eindhoven heeft gereageerd op Twee nieuwe orthopeden in Slingeland Ziekenhuis

Donderdag, 30 Mei 2013 om 20:24 - #1

Ik wens dr. Hollanders een hele goede en fijne tijd toe. Heb hem leren kennen als een zeer bekwame arts met erg veel belangstelling en interesse voor de patiƫnt.Ik ben er van overtuigd dat het Slingeland een zeer goede en bekwame arts er bij zal krijgen.

Redactie heeft gereageerd op Plaatsen PSI-knie primeur voor maatschap

Vrijdag, 17 Mei 2013 om 16:56 - #6

Beste Dirkje,Uw bericht is reeds per e-mail door het secretariaat van de vakgroep Orthopedie beantwoord. M.v.g.Redactie Slingeland

Dirkje heeft gereageerd op Plaatsen PSI-knie primeur voor maatschap

Dinsdag, 14 Mei 2013 om 20:34 - #5

mijn vraag : Is de evaluatie van de PSI knieal afgerond? Ik heb een nieuwe knie nodig en dat moet een NexGen worden.In de kliniek waar ik volgende week een second opinion heb, gebruiken ze niet de PSI methode. Na het filmpje gezien te hebben zou ik graag in aanmerking komen voor deze knie.21 mei heb ik daar een afspraak en omdat je niet naar meerdere ziekenhuizen mag, is het wel zaak dat ik dat snel weet.