Blog › Recente reacties

Recente reacties

Mar heeft gereageerd op Vakgroep Orthopedie werkt met de PSI-methode

Dinsdag, 5 Januari 2016 om 15:47 - #1

Met belangstelling heb ik dit bericht uit 2013 gelezen en ik vraag me af of het bij een proef is gebeleven of dat deze methode nu standaard wordt toegepast. Ik verwacht voor een kieoperatie te staan binnenkort en wil graag de beste methode!

Team polikliniek orthopedie heeft gereageerd op Gespecialiseerd team van orthopedisch chirurgen biedt hoog kwalitatieve zorg

Donderdag, 25 Juni 2015 om 14:54 - #4

Op basis van uw vraag kunnen wij geen diagnose stellen. U kunt het beste contact opnemen met uw huisarts. Deze zal u zo nodig doorverwijzen naar een orthopedisch chirurg. Uiteraard bent u dan welkom op onze polikliniek.

Anoniempje heeft gereageerd op Gespecialiseerd team van orthopedisch chirurgen biedt hoog kwalitatieve zorg

Dinsdag, 23 Juni 2015 om 16:22 - #3

Hallo ik heb 4 maanden terug met sporten opeens heel erg pijn in me schouder gekregen, een week later op het werk maakte ik een zijwaardse beweging wou iTS pakken en hoorde ik Iers knappen in me schouder kon toen 10 min niks doen daárn ging het wel wat beter, kon geen jas aantrekken geen rits dicht doen alles deed pijn nu 4 maanden later loop ik nog steeds bij de fysiotherapie maar het word nog niet minder als ik me arm zijwaard omhoog doet het pijn en als ik in bed lig en op de schouder ligt doet het heel erg pijn Ik ben 24 jaar kan het een inklimming van de schouder zijn gr

G.Kraayenbrink heeft gereageerd op Gespecialiseerd team van orthopedisch chirurgen biedt hoog kwalitatieve zorg

Maandag, 24 November 2014 om 12:55 - #2

In juli ben ik geopereerd door de heer Bosmans aan een verbrijzelde schouder n.a.v. een ongeval. Groot compliment hiervoor. Ik kan er alles weer mee wat zich direct na het ongeval nog niet zo liet aan zien. Ook aan de heer Bakens die eveneens bij de operatie betrokken was mijn complimenten! Heel erg bedankt!

c.j. verbeeten heeft gereageerd op Gespecialiseerd team van orthopedisch chirurgen biedt hoog kwalitatieve zorg

Donderdag, 20 November 2014 om 17:17 - #1

Ik heb binnen een jaar 2 nieuwe heupen gekregen. Ben behandeld door de heerBosmans. Hierbij wil ik zeggen dat de behandelingen super zijn verlopen.Voor de operaties duidelijke uitleg. Heeft de tijd voor de patient. Ontzettend vriendelijk behandeld. Je voelt je bij hem op je gemak en dat straalt vertrouwen uit. Zowieso de tijd in het ziekenhuis is prima verlopen. Ook een pluimpje voor het verplegend personeel. Ben alleen maar positief. Dank je wel.