Blog › Recente reacties

Recente reacties

G.Kraayenbrink heeft gereageerd op Gespecialiseerd team van orthopedisch chirurgen biedt hoog kwalitatieve zorg

Maandag, 24 November 2014 om 12:55 - #2

In juli ben ik geopereerd door de heer Bosmans aan een verbrijzelde schouder n.a.v. een ongeval. Groot compliment hiervoor. Ik kan er alles weer mee wat zich direct na het ongeval nog niet zo liet aan zien. Ook aan de heer Bakens die eveneens bij de operatie betrokken was mijn complimenten! Heel erg bedankt!

c.j. verbeeten heeft gereageerd op Gespecialiseerd team van orthopedisch chirurgen biedt hoog kwalitatieve zorg

Donderdag, 20 November 2014 om 17:17 - #1

Ik heb binnen een jaar 2 nieuwe heupen gekregen. Ben behandeld door de heerBosmans. Hierbij wil ik zeggen dat de behandelingen super zijn verlopen.Voor de operaties duidelijke uitleg. Heeft de tijd voor de patient. Ontzettend vriendelijk behandeld. Je voelt je bij hem op je gemak en dat straalt vertrouwen uit. Zowieso de tijd in het ziekenhuis is prima verlopen. Ook een pluimpje voor het verplegend personeel. Ben alleen maar positief. Dank je wel.

Peter Beerten heeft gereageerd op Plaatsen PSI-knie primeur voor maatschap

Woensdag, 25 Juni 2014 om 16:04 - #7

Sinds een paar weken ook een PSI knie geplaatst. De afdeling A2 was perfect met een geweldige goede verzorging, dank aan alle medewerksters/kers.Het herstel gaat zeer voorspoedig. Geen problemen tot dus ver. Na het zien van de film herkende ik een oud collega van de taxi ook hem de vriendelijke groet.

M.L. Slors heeft gereageerd op Twee nieuwe orthopeden in Slingeland Ziekenhuis

Donderdag, 5 September 2013 om 22:02 - #2

Jammer dat dhr. Bosmans niet meer werkzaam is in het UMCU, maar ik wens hem veel succes bij dit mooie vervolg van zijn loopbaan.

m.mulders heeft gereageerd op Opereren is topsport

Dinsdag, 11 Juni 2013 om 11:18 - #1

ik heb mij thuis alleen gered en ben dr,wever zo dankbaar voor de nieuwe knie.de goede zorg die de arts geeft en de nazorg die de arts mee geven is uniek. Ik heb altijd goede specialisten in het ziekenhuis aan mij bed gehad ook het opvangen van mijn geestelijke toestand is voor de specialisten in het slingerland geen enkel probleem. Het gaat met mij goed en morgen mogen de nietjes er uit. Dank aan alle specialisten van de orthopedie vriendelijke groet Mevr. Mulders