Blog › Recente reacties

Recente reacties

liebrand- molenaar heeft gereageerd op Fast Track heup- en knieoperaties

Maandag, 21 November 2016 om 13:33 - #1

mijn knie kraakbeen is aan de buiten kant verdwenen, waardoor ik met mijn knie naar binnen loop zg.( x-benen) wie herkent dit? vr.gr.

Team Orthopedie Slingeland heeft gereageerd op Vakgroep Orthopedie werkt met de PSI-methode

Donderdag, 15 September 2016 om 08:59 - #2

Deze ingreep wordt nog steeds als zeer geschikt bevonden voor bepaalde knieprothesiologie. In het Slingeland Ziekenhuis wordt deze ingreep dan ook toegepast op indicatie van operateur.

H.L. Moen heeft gereageerd op Plaatsen PSI-knie primeur voor maatschap

Zondag, 11 September 2016 om 21:40 - #8

Alle voorgaande berichten dateren van jaren terug. Mag ik hieruit de conclusie trekken dat de PSI methode ná de evaluatie niet meer is toegepast in uw ziekenhuis?met vriendelijke groet,

Mar heeft gereageerd op Vakgroep Orthopedie werkt met de PSI-methode

Dinsdag, 5 Januari 2016 om 15:47 - #1

Met belangstelling heb ik dit bericht uit 2013 gelezen en ik vraag me af of het bij een proef is gebeleven of dat deze methode nu standaard wordt toegepast. Ik verwacht voor een kieoperatie te staan binnenkort en wil graag de beste methode!

Team polikliniek orthopedie heeft gereageerd op Gespecialiseerd team van orthopedisch chirurgen biedt hoog kwalitatieve zorg

Donderdag, 25 Juni 2015 om 14:54 - #4

Op basis van uw vraag kunnen wij geen diagnose stellen. U kunt het beste contact opnemen met uw huisarts. Deze zal u zo nodig doorverwijzen naar een orthopedisch chirurg. Uiteraard bent u dan welkom op onze polikliniek.