Blog › Recente reacties

Recente reacties

mick heeft gereageerd op Fast Track heup- en knieoperaties

Donderdag, 19 November 2020 om 17:46 - #4

we zijn bij de huis arts geweest , die vertelde dat er Niks meer aan de knie gedaan kan worden , de knieschijf was helemaal stuk , leer er maar mee leven ,

kom naar het SKB ! heeft gereageerd op Fast Track heup- en knieoperaties

Woensdag, 30 Oktober 2019 om 08:50 - #3

Route 3.2Telefoonnummer 0543 - 54 45 60Afspraak makenWilt u een afspraak maken op de polikliniek Orthopedie of heeft u een vraag? Dan belt u na verwijzing van uw huisarts of andere specialist, telefoonnummer 0543 - 54 45 60. U krijgt dan het Klant Contact Centrum van het ziekenhuis aan de telefoon en zij zullen u verder helpen. Zij zijn bereikbaar op werkdagen tussen 8.00 uur en 17.00 uur.De orthopeden houden ook spreekuur op de buitenpolikliniek in Eibergen. De locatie in Groenlo is komen te vervallen.De secretaresses vertellen u wanneer u hier terecht kunt.Lees meer over het maken van een afspraak.OrthopedieBotten, gewrichten, spieren, pezen en banden: samen vormen ze het werkgebied van de orthopeed. Het zijn de delen van ons lichaam die maken dat we kunnen bewegen. De meeste gebruiken we intensief en elke dag opnieuw: schouders, enkels, knieën en heupen. Blessures of pijnklachten zijn daarom hinderlijk. Als patiënt word je er de hele dag door mee geconfronteerd. Orthopedie is erop gericht deze klachten te verhelpen.Orthopedie in het SKBIn het SKB werken vier orthopeden: Robert Berg, Arjen Buitenhuis, Lutz Hollmann en Bastiaan Ginsel. Ieder van hen heeft een eigen specialisatie. Samen bestrijken ze het hele werkgebied van de orthopedie. Dat doen ze in nauwe samenwerking met collega’s binnen en buiten het ziekenhuis. Veel behandelingen worden bijvoorbeeld uitgevoerd in nauwe samenwerking met fysiotherapeuten. Op de eigen website van de orthopeden leest u meer over orthopedie in het SKB. Persoonlijke begeleiding Als patiënt bij de maatschap orthopedie, kunt u rekenen op een persoonlijke aanpak. De orthopedisch chirurg die u treft bij uw eerste bezoek aan de poli, blijft in de regel ook uw behandelaar. U ziet hem gedurende de hele behandelperiode, tot en met de nacontrole. Dat is niet alleen plezierig voor u, maar ook bevorderlijk voor de kwaliteit van de behandeling.

Holly heeft gereageerd op Patiënt viert jubileum: 25 jaar een heupprothese

Woensdag, 30 Oktober 2019 om 08:47 - #2

Ik heb een heup uit 1988 tot volle tevredenheid !

pimo heeft gereageerd op Orthopedie in historisch perspectief

Woensdag, 15 Augustus 2018 om 12:29 - #2

Dankjewel voor dit artikel over de geschiedenis van orthopedie. Je hebt gelijk dat de behandeling van arthrose een belangrijk onderdeel is van dit vakgebied. Dat is maar goed ook. Gewrichten slijten en dat zorgt voor enorm ongemak, bij arthrose is dat nogeens extra vervelend.

Eduard heeft gereageerd op Fast Track heup- en knieoperaties

Maandag, 11 Juni 2018 om 14:00 - #2

Over de nieuwe pijnbestrijding niets dan positieve ervaring. Ik heb in mei 2018 mijn tweede nieuwe knie gekregen en in vergelijking met de eerste knie-operatie is dit een behoorlijke vooruitgang. Alleen de nachten waren hopeloos, ik kreeg de slaap niet te pakken, erg onrustige benen en soms wat pijnlijk. Al met al voldoende ingrediënten om wakker te blijven, ondanks het gevoel van oververmoeidheid. Afgelopen nacht heb ik het eens geprobeerd met de steunkous aan, immers overdag had ik tijdens het liggen nergens last van en kon ik makkelijk slapen. Nu, met s'nachts de steunkous aan, heb ik prima geslapen. Na overleg met de afdeling orthopedie mag ik de kous ook s'nachts aan houden. Heerlijk, de kous is mijn nieuwe vriendje in de nacht. Dus voor iedereen die hetzelfde ervaren, moeilijke nachten, een aanrader om dit te proberen.