Overslaan en naar de inhoud gaan
Kenniscentrum Orthopedie

Kenniscentrum Orthopedie

M. Driever, MSc

M. Driever, MSc

Functie: Physician Assistant

BIG-nummer: 59918702181

Telefoonnummer: 0314 32 96 18

Afdeling: Orthopedie

Opleidingen

  • Fysiotherapie, Saxion Hogeschool, eindexamen 2014
  • Master Physician Assistant, Hogeschool van Arnhem en Nijmegen, examenjaar 2018


Werkzaam in het Slingeland Ziekenhuis sinds 2018.

Even voorstellen

Sinds maart 2018 ben ik werkzaam als Physician Assistant orthopedie in het Slingeland Ziekenhuis. Samen met de orthopeden ben ik verantwoordelijk voor de dagelijkse continuïteit van de klinische- en poliklinische patiëntenzorg. Ik ondersteun de medische specialist in het verlenen van medisch-specialistische zorg. Ik stel zelfstandig behandel- en zorgplannen op, voer medische en verpleegkundige handelingen uit en stem de inzet van deze zorgactiviteiten af met de medisch specialisten.
Binnen de kliniek verleen ik de medische zorg voor de opgenomen patiënten van opname tot ontslag. Iedere ochtend loop ik visite bij de patiënten en daarbij werk ik nauw samen met de verpleegkundigen.

Op de polikliniek kunt u mij tegen komen op het spreekuur. Ik informeer en adviseer patiënten over de aandoening of ziekte, het te verwachten beloop en de behandelingsmogelijkheden.
Mijn interesse in het bewegingsapparaat en mijn vooropleiding tot fysiotherapeut dragen ertoe bij dat het vakgebied orthopedie perfect bij mij past. Wat ik leuk vind aan mijn vak is het leveren van een bijdrage in de gehele keten van zorgvraag naar een betere kwaliteit van leven. De patiënt centraal stellen staat voor mij voorop.

Beste zorginstelling knieprothese 2021 Elsevier

Beste zorginstelling knieprothese 2021 Elsevier

©Fotografie Toon Hendriks
Sneller zelfstandig na een knie- of heupoperatie