Overslaan en naar de inhoud gaan
Kenniscentrum Orthopedie

Kenniscentrum Orthopedie

Informatieavond longkanker

date_range woensdag 22 november 2023
location_on Auditorium (route 126) in het Slingeland Ziekenhuis

Speciaal voor patiënten met de diagnose longkanker en hun naasten organiseert het Slingeland Ziekenhuis in samenwerking met Longkanker Nederland, Het Oude IJsselhuis en ARTZ een informatieavond.

Wat kunt u op deze avond verwachten?

Tijdens het eerste deel van deze avond krijgt u informatie over de verschillende vormen van longkanker, behandelmogelijkheden en mogelijke bijwerkingen. We geven inzicht in nieuwe behandelingen en wat wij voor u kunnen betekenen in de begeleiding. Daarnaast spreken we met een longkankerpatiënt over diens persoonlijke verhaal. We gaan in gesprek over wat de patiënt heeft meegemaakt, wat heeft geholpen en wat juist niet. Er is natuurlijk ook volop gelegenheid om vragen te stellen.

Na de pauze is er een themasessie over psychosociale zorg binnen en buiten het ziekenhuis voor patiënten met longkanker.

Aanmelden

Deze bijeenkomst is bedoeld voor patiënten met longkanker en hun naasten. Er zijn geen kosten aan verbonden. Kijk voor het programma en om u aan te melden op de website van Longkanker Nederland: www.longkankernederland.nl/agenda 

Locatie en tijd

Deze bijeenkomst vindt plaats op woensdag 22 november 2023 van 19.00 tot 21.00 uur in het Auditorium van het Slingeland Ziekenhuis (inloop vanaf 18.45 uur).

 

Beste zorginstelling knieprothese 2021 Elsevier

Beste zorginstelling knieprothese 2021 Elsevier

©Fotografie Toon Hendriks
Sneller zelfstandig na een knie- of heupoperatie